Elit Beauty & Cosmetics® is een geregistreerd Beneluxmerk.

logo

EMS sculpting & BB shaper

Om een strak of gelift figuur te verkrijgen, zijn EMS sculpting en BB shaping de uitgelezen oplossing.

EMS sculpting vacuumtherapie
EMS sculpting vacuumtherapie
EMS sculpting vacuumtherapie
Vet verdwijnt, terwijl spieren aansterken

EMS sculpting voor een strak lichaam

Wie binnen afzienbare tijd een strakker lichaam wil zonder naar de sportschool te hoeven gaan, kan kiezen voor EMS sculpting. De machine die we daarvoor inzetten, combineert elektromagnetische straling met radiofrequenties.

 

Dat betekent dat er tijdens een sessie van 30 minuten 20.000 spiercontracties plaatsvinden. Zo warmen de vetcellen in het lichaam op en kunnen ze sneller verbrand worden.

verbrand worden.

Niet alleen wordt er vet verbrand, maar ook worden er andere cellen geactiveerd, waardoor u aan spiermassa wint. Achteraf zult u dus hetzelfde gevoel hebben dat u na intensief sporten krijgt. De behandeling is toepasbaar op:

Een pijnloze sessie verzekerd

FDA-gecertifieerde behandeling

EMS sculpting is volledig pijnloos en goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration; Amerikaanse organisatie die voedsel, medicijnen en andere behandelingen controleert).

 

Wel delen we u alvast graag mee dat de behandeling niet mogelijk is bij vrouwen die zwanger zijn of een koperspiraal dragen en mensen die een bindweefsel– of spieraandoeningen hebben.

 

Bovendien moet u achttien jaar of ouder zijn om EMS sculpting op uw lichaam te laten uitvoeren.

EMS sculpting vacuumtherapie
EMS sculpting vacuumtherapie

Interesse in vacuümtherapie?

Maak vandaag nog een afspraak!

Gelaatsverzorging

Prijslijst EMS body sculpting

  • Een sessie € 99,00
  • Twee sessies € 179,00
  • Vier sessies € 299,00
  • Zes sessies € 449,00
  • Acht sessies € 549,00
Vrouwelijke rondingen of een strakker mannenlichaam

Vacuümtherapie met liftend effect

Droomt u al jaren van vrouwelijke rondingen, maar heeft de natuur u daar niet mee gezegend? Dan is onze BB shaper een prima oplossing. De machine die de gewenste zone vacuüm trekt, maakt dat vetcellen zich naar die plek begeven. Dat proces beoogt niet alleen een liftend effect, maar vermindert ook cellulitis. Uw billen of borsten laten verstevigen, kan via de volgende formules:

EMS sculpting vacuumtherapie
EMS sculpting vacuumtherapie

We raden over het algemeen twaalf à zestien sessies aan. Een pakket van acht sessies kost € 380,00, een van 12 sessies kost € 540,00 en een van zestien sessies kost € 760,00. Om een blijvend effect te bevorderen, is het aangewezen om minimaal twee keer per week een sessie in te plannen. Wilt u daarover meer weten? Laat dan van u horen!